Spring over menu

Tilmeld dig Betalingsservice

Når du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine regninger til Vejen Forsyning betalt til tiden. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken, eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden.

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I toppen af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS.

Tilmeldingen åbner i et nyt vindue. Hvis du ikke kan se det, kan det være, fordi du har installeret en pop-up blocker i din internetbrowser, der standser pop-up vinduer. Slå blockeren fra, og prøv igen.