Vejen Forsyning forbrugervalg

Har du lyst til, at få indflydelse på det fremtidige arbejde med vand og spildevand i Vejen kommune? Som forbruger kan du nemlig få indflydelse på prissætning og økonomi og på spørgsmål som, ”hvordan beskytter vi bedst grundvandet?” og ”hvordan tilpasser vi vores by, så den er klar til et ændret klima med mere regnvand”? Ønsker du at gøre din indflydelse gældende så kan du oprette dig som kandidat til forbrugerrepræsentant til bestyrelsen.

Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter og to suppleanter til bestyrelserne i Vejen Vand A/S, Vejen Spildevand A/S og Vejen Renseanlæg A/S. Derfor søger vi engagerede borgere, der har lyst til at få indsigt i og ikke mindst indflydelse på drikkevands- og spildevandsområdet i kommunen.

Da der i kandidat opstillingsperioden kun er opstillet en kandidat er valget dermed afgjort. Arne Welcher Christensen er godkendt af bestyrelsen og indtræder i den nye bestyrelse. 

 

Tidslinje

Begivenhed Dato
Kandidat anmeldelse deadline Deadline 12. oktober 2021
Offentliggørelse af godkendte kandidater 29. oktober 2021
Valghandling start 1. december 2021
Deadline for bestilling af stemmekode 13. december 2021
Valghandling slutter 15. december 2021 ved midnat

Hvordan er det at side i bestyrelsen hos Vejen Forsyning

Jeg har været bestyrelsesmedlem i Vejen Forsyning igennem to valgperioder, og har sammen med den øvrige bestyrelse været med til, at sætte retningen og ambitionsniveauet for et moderne forsyningsselskab.

De beslutninger som træffes, har direkte betydning for miljøet og forbrugerne i forsyningsområdet, både på kort og lang sigt. Nødvendige tiltag i forhold til klimatilpasning, rent drikkevand, driftsøkonomi og langsigtede investeringer i anlæg, er bare nogle af de emner, man som bestyrelsesmedlem tager ansvar for. 

Det er absolut interessant at sidde i Vejen Forsynings bestyrelsen, man bliver involveret og er med i en række af de processer og udfordringer, som hele forsyningssektoren arbejder med i disse år

Morten Øland, forbrugervalgt repræsentant
— Morten Øland
Forbrugervalgt repræsentant