Spring over menu

Vejen Forsyning som arbejdsplads

Vi er en virksomhed med fælles kultur og fælles værdier, der er skabt i fællesskab mellem ledelsen og medarbejderne.

Vi vægter højt, at alle medarbejder har størst mulig ansvar og medindflydelse. Der er ligeledes gode muligheder for løbende, at udvikle sig fagligt i form af kurser og efteruddannelse m.v.

Du er sikret gode arbejdsforhold; gode fysiske rammer, god løn- og ansættelsesforhold, personalegoder, sundhedsforsikring og en god pensionsordning.

Alle nye medarbejdere gennemgår et introduktionsforløb, hvor der gives et godt indblik i virksomheden.

Send os en uopfordret ansøgning
Vi gør alt hvad vi kan for, at holde på vore medarbejdere, men indimellem har vi alligevel brug for nye medarbejdere. Måske er det dig vi mangler. Du er altid velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning. Send ansøgningen og CV til hr@vejenforsyning.dk. Mærk ansøgningen "uopfordret ansøging" i emnefeltet.

Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser fortroligt. 

Hvordan er det at arbejde hos Vejen Forsyning

I mit arbejde ved Vejen Forsyning sætter jeg stor pris på de mange forskellige og spændende opgaver jeg arbejder med, samt at jeg selv står for tilrettelæggelsen af arbejdet. Noget af det der også gør Vejen Forsyning til en god arbejdsplads for mig, er at vi har stor flexibilitet ift. møde- og gåtider og mulighed for at arbejde hjemmefra. Det er af stor betydning for mig, når familie og arbejdsliv skal gå op i en højere enhed. Desuden har jeg rigtig gode kollegaer, og vi har en rar omgangstone.

— Rikke Høegh Jensen
Teknisk Designer

Jeg syntes at ansættelsen ved forsyningen er fantastisk fordi:
Vi har nogle helt fantastiske kollegaer. Vores arbejdsopgaver er alsidige, og ikke to dage er ens. I forhold til tidligere arbejdspladser er her råderum, og man sætter selv et stort fingeraftryk på, hvordan man får løst sine opgaver... Fantastisk!!!

— Thomas La Cour Deela
Driftstekniker

Vi må alle sammen opfører os som små ”konger” inden for hvert vores arbejdsområde. Og det må vi, fordi vi gør det, vi er bedst til. Vi arbejder i teams, som sikrer et tæt sammenhold imellem kollegaer, hvor sparring og kompetencer er i fokus. En arbejdsplads hvor fællesskab og humør har en stor betydning. Vi kan grine sammen, og vi kan arbejde sammen. ”En arbejdsplads hvor arbejde er meget sjovere end sjov”. Det er hvad der i mine øjne, gør Vejen Forsyning til en helt unikt arbejdsplads.

— Pia Fey
Laborant

Kulturen på vores arbejdsplads

Vi er en virksomhed, hvor der er en rød tråd i alt hvad virksomheden siger og gør. For at sikre dette samles hele virksomheden én gang om året for at drøfte forskellige temaer herunder ”Den Røde Tråd”, som er en fortælling om sammenhængen mellem strategi, målsætning, værdier, GUS-samtaler, teamudvikling mm.  For virkelig at massere den røde tråd ind i medarbejdernes bevidsthed, har alle medarbejdere bogstaveligt talt været viklet ind i en rød tråd. Den røde tråd blev til sidst klippet over i små stykker, så alle kunne hænge et stykke rød tråd op på deres arbejdsplads. Mistes tråden efterfølgende, er det ledelsens opgave at ”udlevere” en ny, så det sikres, at sammenhængen genoprettes på ny.