Spring over menu

Skal vi tjekke din kloak?

Lad os tjekke, om dine kloakrør er tilsluttet rigtigt, så regnvand og spildevand havner de rigtige steder – det er ganske gratis! Du bor på en grund, som er kloaksepareret, dvs. at der er ét rør til regnvand og ét rør til spildevand, og alt er i den skønneste orden. Det burde det være. Men sådan er det ikke altid, desværre!

Vi oplever, at der kan være byttet om på de to rør, så regnvand løber til renseanlægget, mens det urensede spildevand, toilet- og badevand mv., løber direkte ud i naturen.

Få et tjek og en pose kaffe

Vi har en fælles interesse i, at dette ikke sker. Derfor vil vi gerne komme forbi og tjekke din installation. Det er gratis og tager en halv time. Og som tak for hjælpen giver vi en pose kloakkaffe.

Installationen på din grund er dit ansvar. Det betyder, at hvis der er byttet om på de to rør, skal du selv sørge for at få rettet fejlen. Det gør du ved at kontakte en kloakmester. Bemærk, at hvis du bor i et nyt hus, har du formentligt garanti på dit kloak-arbejde.

Vil du have et kloak-tjek eller vide mere? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din grund overhovedet er separeret? Så kontakt os på tlf. 76 32 66 00

Gå tilbage